SMÖRJMEDEL / KEM 

Ett stort lokalt lager med produkter av världsklass
Vid våra lager i Halmstad, Ljungby och Karlskrona hittar du ett komplett lager av Texacos sortiment av smörjmedel. Här hittar du motor-, transmission-, hydraul- och industrioljor samt en mängd olika smörjfetter och ett specialsortiment av kemtekniska produkter med bland annat alkylatbensin, Adblue, spolarvätska, glykoler, avfettningsmedel, rengöringsmedel med mera.

Vi täcker dina behov
De smörjmedel som vi säljer är främst av varumärket Texaco, men vi hjälper även våra kunder med helhetslösningar oavsett produkt eller varumärke. Vår tanke är att du som kund ska kunna köpa hela ert behov av smörjmedel och kemprodukter av oss för att spara tid och pengar.

Kunskap & Support
Med tanke på komplexiteten i dagens motorer och maskiner är det viktigare än någonsin att hitta rätt olja. Detta för att klara av dagens utsläppsnivåer och maximera motorernas prestanda men också för en väl fungerande produktion och effektivitet inom industrin. Vi besitter den kompetens som behövs för att era fordon och maskiner ska få så effektiv drift som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor kring vårt produktsortiment, oljeöversättningar eller hjälp med att hitta rätt olja till era fordon. Att använda rätt oljor är ett väldigt effektivt sätt att spara pengar!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om hur vi hanterar GDPR