BULKLEVERANSER

Vi säljer dieselprodukter, eldningsoljor och bensin till alla typer av förbrukare, stora som små. Produkterna levereras av våra duktiga chaufförer, med egna tankbilar, direkt till er tank.

TANKSTATIONER

Med PS-Tankkort kan du fördelaktigt tanka på ca. 40 drivmedelsanläggningar i södra Sverige. PS driver själva 23 dieselanläggningar riktade till tung trafik samt 6 bensinstationer.

SMÖRJMEDEL & KEM

Vi säljer smörjmedel och kemtekniska produkter av högsta kvalité. Vårt breda sortiment vänder sig primärt till industrin, tunga fordon och maskiner men du hittar även personbilsoljor med mera.

Din lokala olje- & drivmedelsleverantör

STOR NOG ATT SERVA DIG – LITEN NOG ATT KÄNNA DIG
Som din lokala olje- och drivmedelsleverantör kombinerar vi det lilla bolagets flexibilitet, höga servicegrad och personlighet med det stora bolagets muskler, produktkvalité och priser. Våra 3 affärsområden (bulkleveranser, tankstationer och smörjmedel & kem) innebär att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning inom vårt verksamma segment. Vill du också ha en snabb och proffsig oljeleverantör som håller vad de lovar, värdesätter samtliga kundrelationer och samtidigt erbjuder marknadens bästa produkter till konkurrenskraftiga priser – Välkommen till oss!

PERSONLIG SERVICE

Inga telefonköer, inga elektroniska röster, bara personlig service!

LOKAL KÄNNEDOM & FLEXIBILITET

Alltid flexibla lösningar och tankbilschaufförer som känner dina hemtrakter.

VI TÄCKER ALLA DINA BEHOV

Kontakta oss vid behov av något inom drivmedel, oljor, kem & tillbehör.

KVALITÉ & TRYGGHET

Garanterad kvalité och kunskap avseende produkter, lagar & miljö.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om hur vi hanterar GDPR