BULKLEVERANSER 

Vi är ett lokalt oljebolag med korta transportsträckor och effektiv logistik. Med personlig service och hög flexibilitet säkerställer vi våra kunders nöjdhet, inte bara med pris och produkt utan även med våra leveranser. Våra 12 tankbilar transporterar dagligen ut våra produkter till alla typer av kunder och förbrukare. Våra tankbilar och chaufförer uppfyller givetvis alla de krav och följer alla de regler svensk lagstiftning kräver. Dessutom har våra chaufförer god lokalkännedom och lång erfarenhet av tankbilsyrket. Allt för våra kunders trygghet!

Vårt distributionsområde
Eftersom vi ingår i en kedja med certifierade återförsäljare till Preem kan vi tillhandahålla bulkleveranser oavsett vart i Sverige du eller din verksamhet befinner sig. Våra egna tankbilar distribuerar ut våra produkter i Halland, Småland, Blekinge och norra Skåne.

Kundlöfte
Vi är en certifierad partner till Preem vilket innebär en trygghet för dig som kund. Certifieringen är ett kundlöfte och garanterar inte bara vår kunskap om produkter, laga, miljö och säkerhet utan garanterar även produktkvalité och trygghet.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om hur vi hanterar GDPR