BENSIN

Våra bensinprodukter kan du köpa på bulk eller tanka på våra bensinstationer. Vi lagerhåller även ett brett sortiment av emballerade Aspenprodukter (alkylatbensin). Bensinen uppfyller kraven för optimal effekt i motorn, för att skapa så låg miljöbelastning som möjligt och att dessutom möjliggöra effektiv rengöringsteknik. Produkten uppfyller Svensk Standard SS-EN 228 miljöklass 1.

Produktfördelar
Optimal motoreffekt – uppfyller kraven för optimal motoreffekt.  
Mindre sotbeläggning – egenskaperna vid förbränning ger minimala sotbeläggningar.
Effektiv Reningsteknik

Bensin
Bensinen som vi säljer klassificeras som 95- och 98- oktan. 95 oktan är den vanligaste på marknaden och har en inblandning av 5 procent etanol. Bensin med 98 oktan passar bättre till motorer där motorprestandan är högre än normalt.

Alkylatbensin
Alkylatbensin är ett extra rent fossilt motorbränsle som i stort sett är fri från de skadligaste komponenterna och därmed avger mindre miljöfarliga ämnen vid förbränning jämfört med vanlig bensin. För dig som användare ger det en bättre arbetsmiljö kring maskinen och mindre sot och avlagringar i motorn.

Kundlöfte
Vi är en certifierad partner till Preem vilket innebär en trygghet för dig som kund. Certifieringen är ett kundlöfte och garanterar inte bara vår kunskap om produkter, laga, miljö och säkerhet utan garanterar även produktkvalité och trygghet.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om hur vi hanterar GDPR